Nieuws

Koale Kant + Plus Bellers

16 juni 2019

Morgenvroeg om 9:00 vertrekken wij voor het gemeentehuis en begint onze reis dan toch echt. 
Echter hadden wij vandaag nog 2 activiteiten en wel bij bijzondere bedrijven en mensen die ons deze reis steunen.

Eerst werden we uitgenodigd door Herman Poorthuis en Martine de Jong. Sinds een jaar bestaat ijssalon de Koale Kant nu en blijkt een succes te zijn. Ook De Koale Kant heeft een ontzettend mooi bedrag verzameld door middel van de verkoop van ‘Stichting GOAL’ ijs’ de afgelopen 3 maand.


Ook PLUS Bellers in Overdinkel ondersteunt ons op een geweldige manier. Vandaag mochten wij namelijk boodschappen op halen die wij nodig hebben tijdens onze reis. Met een heel erg goed gevulde winkelwagen verlieten wij de winkel. Robert en Diana Bellers ontzettend bedankt voor dit mooie gebaar!

Herman, Martine, Robert en Diana bedankt voor deze super mooie acties! Trots! #GOAL❤️🚴‍

Het vertrek

12 juni 2019

Het bewijs dat de fietstocht er toch echt aan zit te komen!📝

Aanstaande maandag 17 juni vertrekken wij om 9:00 uur voor het gemeentehuis in Losser naar L’Estartit. Volgens bronnen zal er ook een delegatie vanuit de gemeente hierbij aanwezig zijn, spannend!🙈

Astrid Olde Olthuis, een ontzettend leuk stuk in de Week van Losser, dankjewel!😃📝


#GOAL

Huisman Producties

8 juni 2019

Gisteren een fotoshoot gehad met Wouter Huisman van Huisman Producties. Ook heeft hij ons een GoPro geleend om te gebruiken voor onder de fietsreis. Wouter gaat na de fietsreis een aftermovie maken van onze avonturen. Ontzettend gaaf!😍

#GOAL!❤️🚴‍

 

Sportclub Overdinkel

7 juni 2019

Gisterenavond mochten Joeri en Niels een cheque in ontvangst nemen van het 1ste elftal van Sportclub Overdinkel, waarin Joeri speelt. Zij hadden een bijzondere actie bedacht en deze ging als volgt:

- voor elk gescoord doelpunt van het eigen elftal moesten de trainers en begeleiders 1€ in de pot leggen.
- voor elk gescoord doelpunt van de tegenstander moest de wedstrijdselectie 1€ in de pot leggen.
- wanneer de eigen verdediging de 0 hield moesten de trainers en begeleiders 1€ in de pot leggen.
- wanneer de tegenstander de 0 hield moest de wedstrijdselectie 1€ in de pot leggen.


Deze actie werd vanaf 10 maart gehouden toen Sportclub Overdinkel tegen KSV Vragender moest voetballen. In deze actie is ook de na- competitie meegenomen waardoor de selectie op dit ontzettende grote bedrag kwam! Maar liefst 506€!! 😃👏🏻

Want de cijfers logen er niet om! Joeri voelde zich door deze actie genoodzaakt veel te scoren en heeft dit dan ook gedaan. Ook het team heeft er op los gescoord, met uitslagen als 6-0 en 7-2 winst. Ook heeft het team bijna elke wedstrijd de 0 gehouden waardoor de technische staf aan het betalen kwam! (Wij hebben uit bronnen gehoord dat de trainer ook een bakje bier er in deed wanneer het team de 0 hield. Ook hebben wij gehoord dat dat 13x gebeurd is dit seizoen🍻).

Wij zijn ontzettend trots dat zo’n geweldig team heeft bij gedragen aan onze fietsactie! Een jonge leuke groep met een bloed fanatieke trainer. Jongens jullie zijn toppers!

#GOAL⚽️🚴‍

Doneren

1 juni 2019

Vanaf vandaag kan er weer gedoneerd worden op onze site! Onderstaande link brengt je in 1 klik op de doneer site. Doneren is nog nooit zo makkelijk geweest.😃

#GOAL!❤️🚴‍

B&T Bikestore

1 juni 2019

Vanmiddag mochten Joeri en Niels de pakjes ophalen bij B&T Bikestore - Bikes, Fietskleding & Accessoires voor onze tocht. Het resultaat mag er zijn en zijn daarom ook enorm trots!

Hans en Sonja ontzettend bedankt voor de pakjes, het ziet er strak uit!#GOAL❤️🚴‍

Uitzwaai BBQ

31 mei 2019

Uitzwaai BBQ vanuit de Stichting GOAL. 🍻
Over iets meer dan twee weken is het zover! 17 juni vertrekken we uit Losser en 20 juni uit L’Estartit. Ooooooh wat spannend! #GOAL!❤️🚴‍

Onze bus is klaar!

30 mei 2019

Daar kunnen Sanne en Sander zich wel mee vermaken!😍

Bedankt voor het ontzettende mooie resultaat Reha Reclame & Design!

#GOAL!❤️🚴‍

Boerenmarkt

23 maart 2019

Wij staan zaterdag 25 mei op de Boerenmarkt Losser staan voor onze fietsactie voor de stichting GOAL.

Bezoekers mogen, middels een vrije gift, bij ons op de spinningbike om te ervaren hoe het is om een flinke beklimming op de fiets te doen. De bike is beschikbaar gesteld door De Sport Fabrik.

Ook mogen wij verklappen dat iedereen die mee doet kans maakt op 1 maand gratis sporten bij De Sportfabrik. Deze worden 3x verloot aan het einde van de dag. Ook krijgt iedereen die mee doet gegarandeerd 1x gratis toegang tot de Sportfabrik. 🏆


Een ontzettende mooie actie van onze sportschool waar wij al vanaf november mogen sporten onder de bezielende begeleiding van Brigitte Loos.

Ook De Boerenmarkten Losser willen wij bedanken voor de stand!

#GOAL!❤️🚴‍

Oos Café

7 mei 2019

Het moment waarop fietsen en darten samen komen!🎯🚴‍

Reinder Kruize , Jacqueline Riesewijk, Roy Bosch en Jimme Nordkamp ontzettend bedankt voor deze super gave actie! #GOAL❤️🚴‍

Route

1 mei 2019

De reis met ons vieren komt steeds dichterbij. Dit is al echt te merken... zo zijn vandaag de route boekjes binnen gekomen, spannend!
De start is in L’Estartit op 20 juni 2019!
#GOAL!❤️🚴‍

Regiobank Losser

5 april 2019

Zelfstandig Adviseur RegioBank Losser
draagt ook haar steentje bij.

Maar dat is niet alles! Wanneer tien mensen besluiten over te stappen naar de RegioBank, krijgen wij €250,- extra boven op het sponsorbedrag!

Interesse om over te stappen naar de RegioBank? Stuur ons een persoonlijk bericht en dan regelen wij het verder met u en de RegioBank! #GOAL ❤️🚴‍


Stapt u inderdaad over naar de RegioBank? Dan krijgt u daarnaast een waardebon van €25,- voor Vreriks juwelier & goudsmid, of €25,- voor de Denekamperdijk Losser.

Onze dank aan Jos Hovestad voor het maken van de advertentie.

Sportclub Overdinkel

26 maart 2019

Joeri wordt aan het werk gezet! Wederom een ontzettend mooi gebaar van een plaatselijke vereniging. Sportclub Overdinkel bedankt voor deze geweldige actie! #GOAL!❤️🚴‍


Hallo Losser

26 maart 2019

IJsje GUAPA wordt een zomerhit bij de Koale kant.

Nieuwe Dinkellander

22 maart 2019

AJC'96 doneert aan Stichting Goal.

AJC'96

Wat zijn wij ontzettend trots op de plaatselijke voetbal vereniging AJC’96. Een bedrag van maar liefst €450,- is vanmiddag opgehaald tijdens de wedstrijd AJC’96 - PW! Van het spel werden we niet echt warm, maar wat is dit een warme club!

Elsemiek en Merle, wat hebben jullie ontzettend je best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen deze middag. Het resultaat hebben we niet durven dromen. Trots op AJC’96 en jullie! #GOAL! ❤️🚴‍

AJC '96

22 maart 2019

Morgen is het een belangrijke voetbal dag voor de plaatselijke voetbalvereniging AJC'96. 
AJC'96 kan met 5 punten uitlopen op de nummer 2 PW Enschede. Wint AJC'96 dan zal de vereniging een belangrijke stap richting het kampioenschap zetten.

Zoals veel voetbalverenigingen houdt ook AJC'96 een verloting. De opbrengst van deze loterij zal geheel ten goede komen aan onze fietsactie voor de Stichting GOAL! Wederom een ontzettend mooi gebaar van een plaatselijke vereniging!

Het wordt morgen wederom mooi weer en daarom worden er veel mensen verwacht. De loterij ligt in handen van de ''loterij dames'' Merle en Elsemiek, en wordt daarom gegarandeerd een succes met vele mooie prijzen!


Wij zijn ontzettend trots dat AJC'96 aan onze fietsactie denkt en we zullen morgen dan ook aanwezig zijn bij de wedstrijd die om 15:00 uur begint op Sportpark Hannekerveld te Losser. #GOAL🚴‍❤️

Maria Geboortekerk

21 maart 2019

Het carnaval is achter de rug maar kregen deze week te maken met iets bijzonders dat tijdens het carnaval gebeurd is.

Op zaterdag 23 november was er namelijk de jaarlijkse ‘Carnavalsmis’ in de Maria Geboortekerk te Losser. Onder deze mis werd er een collecte gehouden voor onze fietsactie voor de Stichting GOAL.

Wij zijn ontzettend blij te mogen vertellen dat deze collecte €344,52 euro heeft opgeleverd! Een ongelofelijk hoog en mooi bedrag!


Alle carnavalsverenigingen en hoogheden van Losser waren hierbij aanwezig. We willen heel carnaval minnend Losser en alle aanwezigen dan ook bedanken voor dit prachtige bedrag!

Ook willen we de Maria Geboortekerk bedanken voor deze grandioze actie. Dankjulliewel allemaal! #GOAL❤️🚴‍

De koale kant

18 maart 2019

Wauw wauw wauw! Het mooie weer komt er aan en wat doe je dan? Juist, ijs halen!

Vanaf nu verkrijgbaar bij ijssalon ‘De Koale Kant’ in Losser... Stichting GOAL ijs met de smaak Guapa. Een nieuwe smaak en dus zeker het proberen waard!

Met dit ijs steunt u onze fietsactie voor de Stichting #GOAL!🍦🚴‍

CV de Martini Kerlkes

24 februari 2019

Wat. Een . Dag. Gisteren.

Gisteren mochten wij wederom met de cd’s bij een carnavalsvereniging staan. Dit keer bij CV de Martini Kerlkes.

Net als zaterdag kwam Herwin ons nummer nu wederom live zingen. Na het nummer ging de Raad van 11 met cd’s door de loods om deze te slijten aan het publiek. En er was veel publiek! De loods was afgeladen vol, zelfs buiten stonden mensen nog te genieten van de zon! ☀️


Ondertussen nam 1 van de adjudanten van de Martini Kerlkes het woord. Het trio wilde hun steentje bijdragen en boden 250€ euro aan! Later werd deze €250,- verhoogd naar €300,- door de Thijdarren uit Oldenzaal! We willen Vorst Marnick, adjudanten Thies en Bob van de Martini Kerlkes, en Opperdar Maikel en Sectretaris Stefan van de Thijdarren dan ook ontzettend bedanken voor deze gulle gift!

Maar dit was nog niet alles. Ook de Raad van 11 van de Martini Kerlkes deed nog een duit in het zakje. Maar liefst €120,- schonken zij aan onze fietsactie voor de stichting GOAL!

We zijn super trots dat er wederom zoveel aandacht aan onze actie wordt geschonken. We willen alle betrokkenen dan ook hartelijk bedanken! Toppers! #GOAL! 🚴‍

Carnavalsvereniging de Bokelbülkes

23 februari 2019

Het tweede bericht van vandaag alweer...

Vanmiddag een prachtige ronde door Losser gemaakt met onze cd’s. De opbrengst liegt er dan ook niet om. Er zijn maar liefst 138 cd’s verkocht! Veel leuke reacties gehad, al werd er soms wel geklaagd dat we toch wel een beetje veel lawaai bij ons hadden. We willen iedereen bedanken die ons heeft mee geholpen, super tof dat jullie zo enthousiast waren!

Maar de dag is nog niet voorbij. Over iets minder dan een uur begint de carnavalsmis in de grote kerk te Losser. Hier wordt het nummer ’Samen Carnaval’ namelijk live gezongen door Herwin Schipper. Na afloop is er dan ook de mogelijkheid om een cd te kopen.


Vervolgens vertrekt er een bus van de grote kerk te Losser naar Lonneker waar het ‘Tetterfestival’ wordt gehouden door carnavalsvereniging de Bokelbülkes. Ook hier mogen wij staan om het cd’tje ‘Samen Carnaval’ proberen te verkopen. Super gaaf dat wij hier mogen staan en dat er zoveel aandacht aan deze actie wordt geschonken. Het bewijst maar weer eens dat je carnaval samen viert en we zijn dan ook trots dat het Lossers carnaval deze actie zo mooi ondersteunt. Iedereen ontzettend bedankt! #GOAL #SAMEN❤️

Stichting GOAL promotie team

23 februari 2019

Promoteam CD ‘Samen Carnaval’ onderweg! Tot zo in Losser🎉

Samen Carnaval

15 februari 2019

Vandaag staan we met onze cd ‘Samen Carnaval’ op het jubileum feest van CV de Hoalthakkers. Dit feest wordt gevierd in Grand Café Smit te Losser. Zij bestaan nu 44 jaar en dus reden voor een feestje. 🎉

Wij willen CV de Hoalthakkers ontzettend bedanken voor de kans om ons cd’tje aan carnavalisten aan te bieden! 🎶

Tot vanavond!

“Samen Carnaval” cd met emotie

6 februari 2019

Herwin Schipper heeft een prachtige tekst ingezongen op de melodie “Zij gelooft in mij”. Het idee en de tekst komen bij Paul Gelen vandaan. Paul nam contact op met Niels Bouwhuis en vroeg hem een tekst te mogen maken die gerelateerd is aan het Lossers carnaval en overleden Lossernaren.

Samen Carnaval

24 januari 2019

Wat een een ongelofelijk indrukwekkende dag gisteren!

Gisteren mochten we op het ‘Liedjesfestival’ van de Gaffel Äoskes ons nummer presenteren. Een nummer geschreven door Paul Gelen en gezongen door Herwin Schipper, speciaal voor onze fietsactie.

Het nummer gaat over Lossernaren die ons ontvallen zijn. Na een mooie toespraak van Wim Meijerink en Paul werd het nummer gezongen door Herwin.


Heren, we zijn zo ontzettend trots op jullie dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben. Ook de reacties na afloop waren overweldigend!

Ook willen wij iedereen bedanken die gisteren aanwezig waren. Onze families, vrienden, de Schreurtjes en iedere carnavalist die er was. Want carnaval vier je tenslotte samen en daar zijn wij in Losser goed in! Trots! #GOAL ❤️🚴‍

Zeer binnenkort zullen er cd’s te koop zijn voor €5,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan onze fietsactie. Interesse? Laat het ons weten middels een privé-bericht op Facebook.

Zwemclub Losser

2 januari 2019

Het nieuwe jaar is net begonnen en we hebben het eerste bedrag van het jaar alweer binnen!

Dit keer stonden de ‘Doneerkist’ en ’miss Piggy’ in de Hanger bij Zwembad Brilmansdennen.

Hier werd namelijk een ‘Oliebollentoernooi’ gehouden, een waterpolo toernooi voor jong en oud en waar na afloop de nodige hapjes en drankjes worden genuttigd. Op deze afterparty staat altijd een fooienpot die dit keer ten goede kwam aan onze fietsactie! Mensen gaven gul deze avond waardoor we €174,50 bij kunnen schrijven! 🏊‍♂


We zijn wederom ontzettend trots dat mensen, verenigingen en bedrijven aan ons denken, nu al! #GOAL ❤️🚴‍

Een ontzettend mooi begin van het jaar en er staat nog meer op de rol, hierover later meer.

Sportclub Overdinkel kerstloterij

23 december 2018

Gisteren waren we op de traditionele kerstloterij van Sportclub Overdinkel. Deze vindt altijd plaats op de zaterdag voor kerst en was dan ook weer druk bezocht.

Sinds enkele jaren heeft de organisatie het spel ‘Raad de kerstman’ toegevoegd. Voor €1,-kunnen mensen dan raden wie de kerstman is, die telkens door de kantine loopt (of zit). Het bedrag dat hiermee verdiend wordt, wordt dan geschonken aan een goed doel.

Dit jaar ging het bedrag naar ons goed doel! Wij willen de organisatie dan ook heel erg bedanken voor de €201,70 die opgehaald is en ten goede komt aan onze fietsactie!🎅🏻🚴‍


DJ Marlon

Ook was er op de kerstloterij een talentvolle DJ aanwezig, namelijk DJ Marlon Masselink. Ook van hem kregen we prompt €100,-! Marlon, bedankt voor het leuke feestje en het bedrag! #GOAL! ❤️🚴‍♂️

Zwemclub Losser

20 december 2018

Ook Zwemclub Losser draagt haar steentje bij aan onze fietsactie!

Zwemclub Losser heeft een tijdje terug een Zwemvierdaagse gehouden. Voor €9,50 konden mensen hieraan mee doen en voor elke €9,50 dat binnen kwam ging €0,50 cent naar onze fietsactie. De animo was groot, maar liefst 170 deelnemers deden mee aan deze vierdaagse!

Ook had Zwemclub Losser de primeur! Zij waren als eerste op de hoogte van onze fietsactie en schijnen dan ook ‘inside information’ te hebben gehad. Want hoe konden ze dit weten terwijl wij nog achter de schermen bezig waren? Wij zijn erg blij met deze actie van de Zwemclub en kunnen dan ook €85,- bijschrijven! ZCL bedankt!
#GOAL! 🏊‍

Grand Café Smit

Grand café Hotel Smit kreeg vanaf 2 december een nieuwe kaart en koppelden hier een mooie actie aan. 10% van de week omzet van het restaurant zou naar ons goede doel gaan, en dat is heel goed gelukt!!

We mochten €400,- bijschrijven en willen Martine de Jong en Herman Poorthuis dan ook heel erg bedanken voor deze geweldige actie! Ook het personeel van Grand café Hotel Smit willen we bedanken voor het enthousiasme en het aanprijzen van deze top actie. Stuk voor stuk toppers! 💪🏻


Maar Herman en Martine hadden nog meer in petto voor ons. Vanaf maart gaat ijssalon ‘De Koale Kant’ weer open en vroegen ons een ijsje te bedenken naar onze eigen smaak. Dit ‘Stichting GOAL ijsje’ willen zij dan gaan verkopen, en de opbrengst van dit ijsje komt geheel ten goede aan onze fietsactie. Het is nu nog wel aan De Koale Kant om aan ijs te denken maar willen deze geweldige actie natuurlijk niet aan u voorbij laten gaan!🍦

Wij zijn erg trots dat Herman Poorthuis en Martine de Jong zo’n warm hart toedragen aan onze fiets actie. Jullie zijn toppers! ❤️ #GOAL!💪🏻🚴‍

Kerstmarkt Overdinkel

10 december 2018

De kerstmarkt in Overdinkel, hier hadden we de activiteit ‘sjoelen voor het goede doel’. Na een regenachtig begin begon het in de loop van de middag toch aardig te lopen en werd de Kerstmarkt goed bezocht. Aan het eind van de dag mochten we, naast de €350,- van Klaes €273,- bijschrijven! We mochten veel praatjes maken en hebben veel gelachen. Iedereen bedankt voor deze gezellige middag! #GOAL! ❤️🚴‍

Klaes Koopmans

10 december 2018

Klaes heeft meer dan 40 jaar gewerkt als fysiotherapeut bij de Twentse Zorgcentra. In november ging Klaes met pensioen en hier hoorde natuurlijk een afscheidsfeestje bij. Klaes zette op het feest een ‘doneerkist’ neer waarin iedereen iets mocht doneren. Alles wat gedoneerd werd kwam ten goede aan onze fiets actie voor de Stichting GOAL. Klaes was tevens een goede vriend van de vader van Niels en kwam daarom met de vraag of hij deze actie mocht uitvoeren. Natuurlijk mocht hij dat!! Klaes, we zijn super trots op deze actie en willen jou dan ook heel erg bedanken!!❤️

Grand Café Smit

2 december 2018

Vanaf vandaag kunt u genieten van onze nieuwe dinerkaart.
Hierop staan mooie, heerlijke nieuwe gerechten.

Komt u in de periode van 2 december t/m 9 december bij ons a la carte eten, dan doneren wij 10% v/h besteed bedrag aan L’Estarit naar Losser 

Hallo Losser

 1 december 2018

Grand Café Smit tweede sponsor van Niels en Joeri

Hallo Losser

22 november 2018

"Niels en Joeri weer op de fiets."

De Sportfabrik

22 november 2018

Jaja, het is zover! De jongens moeten dan toch echt aan de bak onder begeleiding van Brigitte Loos. Alles voor het enige echte doel #GOAL! 💪🏻🚴‍

De Sportfabrik

15 november 2018

Brigitte Loos zal ons tot aan de reis begeleiden en trainen en zal ons van de nodige zweetdruppels voorzien. 

Anuschka, Edwin en Brigitte, ontzettend bedankt voor deze geweldige actie! 🚴‍🍌